Wat wij doen

Audit

Wij ondersteunen organisaties bij het uitvoeren van onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige audits en het oplossen van complexe inrichtings- en ontwerpvraagstukken.

Meer informatie

Risk

Wij helpen organisaties bij het bewust en transparant omgaan met risico’s door deze in kaart te brengen en weloverwogen maatregelen te ontwerpen en opzetten.

Meer informatie

AO/IC

Wij geven organisaties inzicht en structuur in hun bedrijfsvoering door bedrijfsprocessen vast te leggen en toegankelijk te maken voor de organisatie.

Meer informatie

Learning

Wij faciliteren individuen en teams bij hun groei, onder meer door het verzorgen van trainingen en het aanbieden van individuele ontwikkeltrajecten op het gebied van audit en risicomanagement.

Meer informatie

Over Audit & Risk Solutions!

Wij geloven in een betere en duurzamere wereld door bewust en transparant met risico’s om te gaan. Ons doel is dan ook het helpen en ondersteunen van organisaties bij het omgaan met risico’s.

Onze filosofie is kennis te delen en organisaties inzicht te verschaffen in complexe vraagstukken op het gebied van audit en risicomanagement. Wij doen dit door kritisch mee te denken en door een pragmatische aanpak toe te passen.

Wij bedienen organisaties van klein tot groot, in allerlei sectoren, maar in het bijzonder de pensioensector en de transportsector.

Basistraining Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/IC)

In de Basistraining AO/IC worden de deelnemers wegwijs gemaakt in het vakgebied en wordt hen een aantal belangrijke handvatten meegegeven om de AO/IC ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk en dan in het bijzonder binnen de eigen organisatie.

Meer info over AO/IC training

Onze kennisbank

Cybersecurity

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. Het door organisaties wapenen tegen deze aanvallen is van essentieel belang om te kunnen overleven. Besluitvormers...

Lees verder

AO/IC Top10 voordelen op een rij

AO/IC – TOP10 voordelen op een rij van een goed functionerende administratieve organisatie (AO/IC). De administratieve organisatie & interne controle (AO/IC) is het fundament...

Lees verder

Minder toezicht, meer tegenspraak!

(Deze bijdrage is in oktober 2019 eveneens gepubliceerd op de website www.accountant.nl, de website van het Genootschap voor Risicomanagement, www.gvrm.info en de website van PRIMO...

Lees verder
> Meer publicaties

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opdrachtgevers