Ontmoet ons team

Audit & Risk Solutions blijft groeien en daarom willen we u voorstellen aan ons team. We zijn samengesteld uit een diverse groep van getalenteerde individuen, elk met een unieke set vaardigheden, achtergrond en perspectieven.

We zijn gedreven door een gedeelde passie en streven dagelijks naar hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.

Hieronder leest u meer over de mensen die zich bij Audit & Risk Solutions hebben aangesloten.

Ook interesse om je aan te sluiten bij Audit & Risk Solutions? Bekijk wat de samenwerking jou te bieden heeft

Meer lezen

Marc van der Veen

Marc ondersteunt en helpt organisaties bij het bewuster en transparanter omgaan met risico’s. Naast de dienstverlening op het gebied van het omgaan met risico’s bestaan Marc z’n werkzaamheden uit het uitvoeren van audits. Daarbij wordt expertise geleverd op het gebied van het ontwerp, het inrichten en het implementeren van interne beheersingsraamwerken (waaronder ISAE3402), het identificeren en het wegen van risico’s en het opzetten van interne beheersingsmaatregelen (bijvoorbeeld door middel van Risk Self Assessments), het onderzoeken en het analyseren van interne beheersing.

Marc besluit zijn werkzaamheden met het doen van op maat gemaakte verbetervoorstellen waar de organisatie echt mee verder kan.

Marc is bedrijfseconoom en ingeschreven in het accountantsregister als registeraccountant. Daarnaast is Marc opgeleid als register operational auditor (RO). Ook heeft hij de masteropleiding Risk Management for Financial Institutions (RMFI) aan de VU en de postmasteropleiding tot IT-auditor (RE) succesvol afgerond. Momenteel is Marc bezig met promotieonderzoek op het gebied van de effectiviteit van cybersecurity.

Ontmoet Marc op LinkedIn
Marc van der Veen

Antoine van Vlodorp

Antoine is een gedreven internal audit professional die in staat is actief te luisteren naar de wensen en behoeften van cliënten, de uitdagingen en risico’s van organisaties gedegen te analyseren en verwerken, en passende adviezen te formuleren gebaseerd op zijn jarenlange (al ruim 27 jaar) kennis en ervaring. De laatste 15 jaar is Antoine eindverantwoordelijke geweest voor internal audit functies bij voornamelijk financiële instellingen en een grote gemeente. Hij heeft aangetoond dat hij teams van professionals naar nieuwe niveaus van succes kan leiden 

Antoine heeft een master bedrijfseconomie en post-master accountancy afgerond aan Tilburg University. Daarnaast is hij opgeleid als Certified Internal Auditor (CIA) en Certified Financial Services Auditor (CFSA). Antoine is bestuurslid van IIA Nederland geweest van 2014 t/m 2020. Met deze uitgebreide audit kennis en ervaring richt Antoine zich ook op het ondersteunen van Chief Audit Executives (CAE’s).

Ontmoet Antoine op LinkedIn
Antoine van Vlodorp

Tamara Berben

Tamara heeft een bewezen staat van dienst in het bevorderen van effectieve interne controles en het waarborgen van Compliance binnen organisaties. Ze heeft een grondige expertise in corporate governance, risicobeheer en compliance, gecombineerd met sterke leiderschapsvaardigheden en een teamgerichte aanpak. Haar professionele reis heeft haar langs een divers scala aan rollen geleid bij vooraanstaande organisaties zoals PwC, Holcim, Bilfinger SE en SBM Offshore. Hier zette Tamara haar analytische capaciteiten en communicatieve vaardigheden in om projecten succesvol te leiden en te implementeren. 

Met een academische achtergrond, waaronder een Bachelor in Economie en een Master of Science in Management, staat Tamara klaar om haar vaardigheden en ervaring in te zetten om bedrijfsprocessen te verbeteren en risico’s te beheersen. Ook kan zij een bijdrage leveren aan het design en implementatie van compliance management systemen.

Ontmoet Tamara op LinkedIn
Tamara Berben

Floris Stokkers

Floris heeft ruime ervaring als internal auditor bij verschillende verzekeraars en pensioenfondsen waar hij in verschillende teamsamenstellingen heeft gewerkt.

Zijn aanpak bij het uitvoeren van audits is gestructureerd. Hij ziet het belang van een goede voorbereiding en scopebepaling om de auditopdrachten zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren en de effectiviteit van de audits te vergroten. Hij is nieuwsgierig en bijt zich vast in dossiers. Hij schetst in de rapportages de juiste context en zorgt ervoor dat er concrete aanbevelingen uitkomen waar de opdrachtgever direct mee aan de slag kan. Met zijn oog voor details zal hem zeker niets ontgaan.

Floris is bekend met de beroepsstandaarden van het Instituut van Internal Auditors (IIA). Sinds augustus 2023 is Floris dan ook geregistreerd als Certified Internal Auditor (CIA) door het IIA. Daarnaast beschikt Floris sinds februari 2023 over de Certified Information Systems Auditor (CISA) titel. Naast zijn werk is hij ook als vrijwilliger actief voor het IIA als lid van de Internal Audit Ambition Model (IA AM) commissie en de Young Professionals commissie.

Floris is een aantal dagen in de maand actief voor Audit & Risk Solutions en ondersteunt onze organisatie en een van onze opdrachtgevers bij het opzetten en inrichten van het kwaliteitsraamwerk en het vergroten van de interne beheersing.

Ontmoet Floris op LinkedIn

Diederik Geerits

Diederik is een ervaren Audit & Risk professional, met een gedegen achtergrond op het gebied van Operational Auditing, IT Auditing, Financial Auditing en Risk Management. Hij heeft ruim 25 jaar relevante ervaring, waarvan de laatste tien jaar als eindverantwoordelijke voor internal audit- en risk-functies. Hij kan goed luisteren, is een echte teamspeler en beschikt over sterke analytische vaardigheden. Hij heeft ruime ervaring in meerdere disciplines en branches, met name in sterk gereguleerde sectoren.

Zijn ervaring omvat zowel interne als externe audit- en riskwerkzaamheden binnen de financiële dienstverlening (banken, verzekeraars en pensioenfondsen), overheid en bedrijfsleven. Inclusief internationale ervaring (bijv. New York, Singapore, Frankfurt, Brussel); bewezen effectief te zijn in verschillende culturen.

AEGON, De Nederlandsche Bank (DNB), De Goudse, Zürich Verzekeringen,Pensioenfonds Medewerkers Apotheken, De Lotto, CBR, Ministerie van BZK, Belastingdienst, UWV, Europol, NIBC Bank, DHB Bank en Nederlandse Loterij zijn enkele van de klanten waar Diederik voor gewerkt heeft. Hij is lid van de Raad van Beroep van IIA Nederland.

Diederik heeft een master in bedrijfseconomie en is naast registeraccountant (RA) ook gecertificeerd IT-auditor (RE). Bovendien is Diederik Certified Internal Auditor (CIA).

 

Ontmoet Diederik op LinkedIn

Ed Baltussen

Ed heeft ruim 30 jaar ervaring als interne en externe IT-auditor, IT-securitymanager, IT Riskmanager en manager van stafafdelingen en projecten. Behalve gecertificeerd IT-auditor (RE) heeft Ed actuele certificeringen voor (cyber)security en privacy. Op het vlak van security zijn dit CISSP, CCSP en CISM. Voor privacy zijn dit CIP/T, CIP/E en CIPM.

Ed heeft 25 jaar werkervaring opgedaan in de financiële sector (banken, verzekeren, pensioenen) en inmiddels 8 jaar ervaring bij de overheid (Rijksoverheid, gemeenten en waterschappen). Hij heeft een breed inzicht in problematieken die bij deze organisaties spelen en best practices die toegepast worden. In de afgelopen periode heeft Ed zich gespecialiseerd in auditopdrachten naar de implementatie van de Good Practice Informatiebeveiliging DNB en ISO27001.

Ed staat voor een gedegen aanpak van zijn opdrachten met oog voor politieke verhoudingen en het resultaat dat bereikt moet worden.

 

Ontmoet Ed op LinkedIn

Wat wij doen

Audit

Wij ondersteunen organisaties bij het uitvoeren van onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige audits en het oplossen van complexe inrichtings- en ontwerpvraagstukken.

Meer informatie

Risk

Wij helpen organisaties bij het bewust en transparant omgaan met risico’s door deze in kaart te brengen en weloverwogen maatregelen te ontwerpen en opzetten.

Meer informatie

AO\IC

Wij geven organisaties inzicht en structuur in hun bedrijfsvoering door bedrijfsprocessen vast te leggen en toegankelijk te maken voor de organisatie.

Meer informatie

Cybersecurity

Wij bieden een zogeheten volwaardige en volledige ‘CISO-functie’ aan, waarin de functie en rol van CISO integraal wordt ingevuld.

Meer informatie

Learning

Wij faciliteren individuen en teams bij hun groei, onder meer door het verzorgen van trainingen en het aanbieden van individuele ontwikkeltrajecten op het gebied van audit en risicomanagement.

Meer informatie

Samenwerken? Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.