Wie zijn wij?

Audit & Risk Solutions is begin 2021 opgericht door een gepassioneerde professional met een hands-on en no-nonsense mentaliteit. Als oprichter van ons bedrijf, brengt Marc van der Veen zijn scherpe inzicht in de context en de behoeften van klanten samen, om zo de gewenste resultaten te behalen.

Binnen Audit & Risk Solutions richten we ons op het ondersteunen van organisaties bij het bewuster en transparanter omgaan met risico’s. Naast het verlenen van diensten op het gebied van risicobeheer, voeren we audits uit en bieden we expertise op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van interne beheersingsraamwerken, waaronder ISAE3402. We identificeren en beoordelen risico’s, stellen interne beheersmaatregelen op (bijvoorbeeld door middel van Risk Self Assessments) en onderzoeken en analyseren interne beheersing. Daarnaast biedt Audit & Risk Solutions audit- en adviesdiensten op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity.

Marc besluit zijn werkzaamheden met het doen van op maat gemaakte verbetervoorstellen waar de organisatie echt mee verder kan.

Ontmoet ons team

Wat wij doen

Audit

Wij ondersteunen organisaties bij het uitvoeren van onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige audits en het oplossen van complexe inrichtings- en ontwerpvraagstukken.

Meer informatie

Risk

Wij helpen organisaties bij het bewust en transparant omgaan met risico’s door deze in kaart te brengen en weloverwogen maatregelen te ontwerpen en opzetten.

Meer informatie

AO\IC

Wij geven organisaties inzicht en structuur in hun bedrijfsvoering door bedrijfsprocessen vast te leggen en toegankelijk te maken voor de organisatie.

Meer informatie

Cybersecurity

Wij bieden een zogeheten volwaardige en volledige ‘CISO-functie’ aan, waarin de functie en rol van CISO integraal wordt ingevuld.

Meer informatie

Learning

Wij faciliteren individuen en teams bij hun groei, onder meer door het verzorgen van trainingen en het aanbieden van individuele ontwikkeltrajecten op het gebied van audit en risicomanagement.

Meer informatie

Onze kernwaardes

Kwaliteit

Kwaliteit bij Audit & Risk Solutions omvat niet alleen het hoogwaardige niveau van eindproducten en dienstverlening, maar ook de kwaliteit van communicatie: beknopt, concreet, deskundig en ondersteunend. Ons netwerk bestaat uit experts met meer dan 20 jaar ervaring, een universitaire achtergrond en bij voorkeur een registratie bij een erkende beroepsorganisatie.

Vertrouwen

Om de producten en diensten van toegevoegde waarde te laten zijn, is het vertrouwen van de cliënt in Audit & Risk Solutions ontzettend belangrijk. Dat verhoogt de gedragenheid van de werkzaamheden die Audit & Risk Solutions uitvoert en zorgt bij de cliënt tot de intentie voor een langdurige of herhaalde samenwerking. Open en duidelijk communiceren en afspraken nakomen dragen bij aan dit vertrouwen.

Resultaatgericht

Vanzelfsprekend levert Audit & Risk Solutions hetgeen dat is afgesproken met de cliënt. Lukt dat, om wat voor reden dan ook niet, dan wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd hoe de cliënt toch geholpen kan worden. Hiermee toont Audit & Risk Solutions een oplossingsgerichte houding.

Kernwaardes van Audit & Risk Solutions

Associate program

Het is tijd voor de volgende stap. Audit & Risk Solutions heeft de ambitie om door te groeien naar een compacte netwerkorganisatie met professionals die elkaar weten te vinden, te versterken en elkaar een solide basis bieden om de markt te kunnen bedienen.

Groeiambitie

Audit & Risk Solutions is op zoek naar professionals om de groeiende vraag op het gebied van audit, risicomanagement en informatiebeveiliging (cybersecurity) aan te pakken. Onder het motto ‘samen staan we sterker’ willen we samenwerkingen aangaan met zelfstandige professionals.

Lees meer

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.