Marc van der Veen

Marc heeft heeft begin 2021 Audit & Risk Solutions opgericht. Marc is een gedreven professional met een hands-on en no-nonsense mentaliteit. Met een scherp oog voor de context en de wensen en behoeften van de klant weet hij het beoogde resultaat te bereiken.

Marc ondersteunt en helpt organisaties bij het bewuster en transparanter omgaan met risico’s. Naast de dienstverlening op het gebied van het omgaan met risico’s bestaan Marc z’n werkzaamheden uit het uitvoeren van audits. Daarbij wordt expertise geleverd op het gebied van het ontwerp, het inrichten en het implementeren van interne beheersingsraamwerken (waaronder ISAE3402), het identificeren en het wegen van risico’s en het opzetten van interne beheersingsmaatregelen (bijvoorbeeld door middel van Risk Self Assessments), het onderzoeken en het analyseren van interne beheersing. Marc besluit zijn werkzaamheden met het doen van op maat gemaakte verbetervoorstellen waar de organisatie echt mee verder kan.

Marc is bedrijfseconoom en ingeschreven in het accountantsregister als registeraccountant. Daarnaast is Marc opgeleid als register operational auditor (RO) en heeft hij de masteropleiding Risk Management for Financial Institutions (RMFI) aan de VU succesvol afgerond. Momenteel volgt Marc de postmasteropleiding tot IT-auditor (RE).

Ontmoet Marc op LinkedIn

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.