Marc van der Veen

Marc heeft heeft begin 2021 Audit & Risk Solutions opgericht. Marc is een gedreven professional met een hands-on en no-nonsense mentaliteit. Met een scherp oog voor de context en de wensen en behoeften van de klant weet hij het beoogde resultaat te bereiken.

Marc ondersteunt en helpt organisaties bij het bewuster en transparanter omgaan met risico’s. Naast de dienstverlening op het gebied van het omgaan met risico’s bestaan Marc z’n werkzaamheden uit het uitvoeren van audits. Daarbij wordt expertise geleverd op het gebied van het ontwerp, het inrichten en het implementeren van interne beheersingsraamwerken (waaronder ISAE3402), het identificeren en het wegen van risico’s en het opzetten van interne beheersingsmaatregelen (bijvoorbeeld door middel van Risk Self Assessments), het onderzoeken en het analyseren van interne beheersing.

Marc besluit zijn werkzaamheden met het doen van op maat gemaakte verbetervoorstellen waar de organisatie echt mee verder kan.

Marc is bedrijfseconoom en ingeschreven in het accountantsregister als registeraccountant. Daarnaast is Marc opgeleid als register operational auditor (RO). Ook heeft hij de masteropleiding Risk Management for Financial Institutions (RMFI) aan de VU en de postmasteropleiding tot IT-auditor (RE) succesvol afgerond. Momenteel is Marc bezig met promotieonderzoek.

Ontmoet Marc op LinkedIn

Wat wij doen

Audit

Wij ondersteunen organisaties bij het uitvoeren van onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige audits en het oplossen van complexe inrichtings- en ontwerpvraagstukken.

Meer informatie

Risk

Wij helpen organisaties bij het bewust en transparant omgaan met risico’s door deze in kaart te brengen en weloverwogen maatregelen te ontwerpen en opzetten.

Meer informatie

AO/IC

Wij geven organisaties inzicht en structuur in hun bedrijfsvoering door bedrijfsprocessen vast te leggen en toegankelijk te maken voor de organisatie.

Meer informatie

Learning

Wij faciliteren individuen en teams bij hun groei, onder meer door het verzorgen van trainingen en het aanbieden van individuele ontwikkeltrajecten op het gebied van audit en risicomanagement.

Meer informatie

Onze kernwaardes

Kwaliteit

Kwaliteit bij Audit & Risk Solutions omvat niet alleen het hoogwaardige niveau van eindproducten en dienstverlening, maar ook de kwaliteit van communicatie: beknopt, concreet, deskundig en ondersteunend. Ons netwerk bestaat uit experts met meer dan 20 jaar ervaring, een universitaire achtergrond en bij voorkeur een registratie bij een erkende beroepsorganisatie.

Vertrouwen

Om de producten en diensten van toegevoegde waarde te laten zijn, is het vertrouwen van de cliënt in Audit & Risk Solutions ontzettend belangrijk. Dat verhoogt de gedragenheid van de werkzaamheden die Audit & Risk Solutions uitvoert en zorgt bij de cliënt tot de intentie voor een langdurige of herhaalde samenwerking. Open en duidelijk communiceren en afspraken nakomen dragen bij aan dit vertrouwen.

Resultaatgericht

Vanzelfsprekend levert Audit & Risk Solutions hetgeen dat is afgesproken met de cliënt. Lukt dat, om wat voor reden dan ook niet, dan wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd hoe de cliënt toch geholpen kan worden. Hiermee toont Audit & Risk Solutions een oplossingsgerichte houding.

Associate program

Het is tijd voor de volgende stap. Audit & Risk Solutions heeft de ambitie om door te groeien naar een compacte netwerkorganisatie met professionals die elkaar weten te vinden, te versterken en elkaar een solide basis bieden om de markt te kunnen bedienen.

Groeiambitie

Audit & Risk Solutions is op zoek naar professionals om de groeiende vraag op het gebied van audit, risicomanagement en informatiebeveiliging (cybersecurity) aan te pakken. Onder het motto ‘samen staan we sterker’ willen we samenwerkingen aangaan met zelfstandige professionals.

Lees meer

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.